online verzekeringen

Inboedelverzekering

  • Garantie tegen onderverzekeren
  • Van alle buitenaf komend onheil dekking
  • Uitgebreide dekking voor uw inboedel
Bereken mijn premie

 

Over de inboedelverzekering

Heeft u een koophuis, dan hebben we een woonhuisverzekering voor uw huis en een inboedelverzekering voor de spullen in uw huis. Heeft u een huurhuis? Dan voldoet een inboedelverzekering. Met een inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw spullen. Op deze manier kunt u uw waardevolle spullen beschermen. Waardevolle spullen kunnen variƫren van een laptop, televisie of een antieke kast, maar bijvoorbeeld ook uw fiets. Met een inboedelverzekering verzekert u uw inboedel tegen schade door onder andere brand, water, storm of inbraak. Onder inboedel vallen alle roerende zaken, die behoren tot de particuliere huishouding van de verzekerde.

Eenvoudig online uw inboedel verzekeren

U kunt bij ons direct uw premie berekenen en de verzekering afsluiten. De dekking gaat meteen van start. Wij maken het u makkelijk. Wij zijn met onze inboedelverzekering vaak de voordeligste. Maar er zijn veel variabelen die de hoogte van de premie bepalen. Als u in een huurhuis woont is een inboedelverzekering verstandig.

 

Voordelen

Schadeafhandeling beoordeeld met 5 sterren

Onze schadeafhandeling is recent beoordeeld. Vooral de snelheid en de klantvriendelijkheid waarmee de schades werden afgewikkeld vielen in goede smaak.

 

Online inboedelverzekering afsluiten

Bij WitGeld.nl kunt u online uw inboedelverzekering afsluiten. Zodra u uw inboedelverzekering online afsluit start uw dekking meteen, wanneer u als ingangsdatum vandaag heeft ingevuld.

 

Heldere voorwaarden

De voorwaarden van onze inboedelverzekering zijn op een heldere manier geschreven. Komt u er evengoed niet uit? Neem dan contact met ons op.

Voorwaarden

Inboedelverzekering Witgeld