online verzekeringen

WitGeld.nl - Inloggen

Beste klant,

Wegens het overstappen van administratiekantoor is de oude Mijnomgeving niet meer beschikbaar. U kunt inloggen in ons nieuwe systeem, hiervoor ontvangt u inloggegevens per mail (Rond 4 januari verstuurd). Heeft u nog geen mail ontvangen met uw inloggegevens? Kijk in uw SPAM folder. Zit de mail ook niet in uw SPAM folder? Bel ons dan even, of stuur ons een chatbericht.

Klik op bovenstaande knop om in te loggen op uw persoonlijke MijnWitGeld account. Op deze pagina vindt u tevens een lijst met veelgestelde vragen over uw persoonlijke dossier. Bij WitGeld.nl kunt u zelf alles online regelen.


Uw gebruikersnaam is uw emailadres

Op ons inlogscherm (klik hier om direct te openen), vindt u een knop met “Wachtwoord vergeten”. Vervolgens kunt u met uw gebruikersnaam of e-mailadres een nieuw wachtwoord aanvragen. Het nieuwe wachtwoord ontvangt u binnen enkele minuten in uw inbox.

 

Heeft u het wachtwoord niet ontvangen? Wellicht is deze in uw SPAM folder terecht gekomen.

Dat kan via uw eigen mijnomgeving, log in in uw eigen omgeving via www.witgeld.nl/inloggen.

Dat kan via uw eigen mijnomgeving, log in in uw eigen omgeving via www.witgeld.nl/inloggen.

Als u kunt inloggen kunt u een verzoek indienen om uw emailadres te wijzigen via een mutatie. Lukt het inloggen ook niet, neem dan even contact met ons op via telefoon of mail.

Met uw gebruikersnaam (staat bovenaan elk factuur) en wachtwoord (op te vragen via “Wachtwoord vergeten”) moet het altijd mogelijk is zijn om in te loggen op uw persoonlijke MijnWitgeld account. Klik hier om direct in de loggen.

 

Lukt het niet? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stuur ons een email naar info@witgeld.nl.