online verzekeringen

Onze partners

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is de risicodrager achter onze WitGeld.nl online autoverzekering. Ook draagt Nationale-Nederlanden het risico voor onze andere online schadeverzekeringen. Nationale-Nederlanden sluit het beste aan op onze visie; en onze ervaring over de afgelopen jaren is zeer professioneel en prettig.

Nationale-Nederlanden heeft zelf ook schadeverzekeringen. Dit zijn producten met andere premies en voorwaarden. Wij hebben onze eigen producten ontwikkeld.

Independer

"De dekking en service van de WitGeld.nl volledig casco verzekering is door Independer beoordeeld met een 8,3!"

Sinds 4 november 2013 zijn we gestart met een samenwerking met de grootste online verzekeringsvergelijker van Nederland; namelijk Independer. We zijn opgenomen met ons eigen product, de WitGeld.nl autoverzekering. De autoverzekeringsvergelijker van Independer is de grootste van Nederland. Independer beoordeelt onze autoverzekering als volgt:

Dekking Cijfer
WA 7,2
WA Beperkt Casco 8,2
WA Allrisk 8,3

Met onze voordelige premies en uitgebreide deking staan we bijna altijd in de top 3 op basis van prijs/kwaliteit verhouding.

Independer is gevestigd in Hilversum, en is voor 77% eigendom van Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. Independer blijft het belang van de consument voorop stellen. Zo heeft Independer een raad van toezicht aangesteld om te controleren of dit wel steeds gebeurt. Dit heeft de directie van Independer zelfs formeel vastgelegd in de statuten.

Brand New Day

Brand New Day is een van onze nieuwe partners. We bieden sinds kort de gelijkblijvende Brand New Day online levensverzekering of overlijdensrisicoverzekering aan.

U kunt hier direct online uw premie vergelijken voor de levensverzekering, waar u nu dus ook de Brand New Day premie tussen zult zien staan. De gelijkblijvende levensverzekering van Brand New Day is op dit moment één van de voordeligste in de markt.

WitGeld.nl is erg tevreden met de toevoeging van Brand New Day als partner. De eigenzinnige manier waarop Brand New Day de markt benaderd spreekt ons zeer aan en hier halen wij als WitGeld.nl zijnde veel inspiratie uit.

TAF

TAF is niet alleen administrateur, maar TAF treedt op als gevolmachtigd agent voor Quantum Leben en ACE,  twee van onze online levensverzekeringen. TAF is al vanaf het ontstaan van WitGeld.nl de samenwerkingspartner. TAF staat voor eerlijke producten en was de eerste partij in de markt die financiele producten begon aan te bieden zonder doorlopende provisie.

De levensverzekering van TAF is het enige product dat in 2013 zowel op prijs als op flexibiliteit de vijfsterrenrating van MoneyView heeft behaald. Dat heeft alles te maken met de vrijheid die deze verzekering biedt. Met de laagste premie van Nederland.

De voordelen van de levensverzekering via TAF:

  • De beste voorwaarden voor de scherpste prijs
  • Hoogste waardering volgens MoneyView
  • Snel en eenvoudig acceptatieproces
  • Zelf uw product samenstellen met verschillende opties

Doe direct een premieberekening of sluit uw levensverzekering direct af.

Quantum Leben

Quantum Leben (onder toezicht van de Finanz Markt Aufsicht, FMA) is door De Nederlandsche Bank toegelaten op de Nederlandse markt. Het bedrijf is ook aangesloten bij KiFiD. KiFiD is het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, een onafhankelijk instituut waar consumenten en bedrijven terecht kunnen met vragen of klachten. Het advies bij het KiFiD is voor Quantum bindend. Quantum is ook lid van het Verbond van Verzekeraars. De introductie van Quantum op de markt heeft ertoe geleid dat in Nederland de premies van overlijdensrisicoverzekeringen met zo'n 40% zijn verlaagd.

WitGeld.nl, TAF en Quantum

Bij WitGeld.nl sluit u de polis af. TAF is gevolmachtigd agent van Quantum en is verantwoordelijk voor de acceptatie, administratie, het beheer en de schadeafhandeling van polissen. Bij vragen over uw verzekering bij Quantum of over de afhandeling van een schade, kunt u contact met TAF opnemen.

ACE

ACE Europe Life Limited maakt onderdeel uit van de ACE Group of Companies. ACE is een wereldwijde verzekeraar van verzekeringen. Met kantoren in meer dan 50 landen en 15000 medewerkers bedient de ACE Group klanten in ruim 140 landen.

De ACE Group heeft A ratings gekregen bij alle belangrijke rating agencies. ACE Europe Life Limited staat onder het strenge toezicht van de Engelse toezichthouder Financial Services Authority, FSA.

WitGeld.nl, TAF en ACE

Bij WitGeld.nl kunt u de levensverzekering met als gevolmachtigde ACE afsluiten. TAF is gevolmachtigd agent van ACE en is verantwoordelijk voor de acceptatie, administratie, het beheer en de schadeafhandeling van polissen. Bij vragen over uw verzekering bij ACE of over de afhandeling van een schade, kunt u contact met TAF opnemen.

Credit Life

Credit Life International N.V. is een gloednieuwe speler op de Nederlandse markt. De dochter van de Duitse RheinLand Versicherungsgruppe is sinds 2014 met TAF als achterliggende volmacht begonnen met het aanbieden van overlijdensrisicoverzekeringen. WitGeld.nl biedt de overlijdensrisicoverzekeringen van Credit Life pas sinds kort aan, maar we merken nu al dat het product vaak de qua prijs de scherpste is. TAF is gevolmachtigd agent van Credit Life.

Risk

Risk is de stille kracht achter ons zeer dynamische online verzekeringsplatform, en tevens onze nieuwe volmachtpartner. Risk is in samenwerking met verzekeraars verantwoordelijk voor onze zeer geprezen schadeafhandeling, en zijn verantwoordelijk voor de backoffice. Kijk direct op de site van Risk. 

Overige partners

We hebben al onze partners zorgvuldig geselecteerd.

Glas Garant

Glasgarant zorgt ervoor dat voorgevallen schades aan glas bij WitGeld.nl snel en vakkundig worden hersteld.

Schade Garant

Schadegarant zorgt ervoor dat schades bij WitGeld.nl snel en vakkundig worden hersteld.

Vergelijkdirect

Vergelijkdirect helpt bezoekers met het vergelijken van verzekeringen.  Consumenten kunnen bij Vergelijkdirect.com terecht voor het vinden van onder andere caravan-, auto,-, fietsverzekering.

Quantum Leben

De introductie van dit product ertoe geleid dat in Nederland de premies van overlijdensrisicoverzekeringen met zo'n 30 tot 40% zijn verlaagd.

ACE

De WitGeld.nl online levensverzekering van ACE is één van onze meest verkochte verzekeringen. ACE is een Engels bedrijf dat door De Nederlandsche Bank toegelaten is op de Nederlandse markt.

Credit Life

Ons nieuwste aanwinst. Nog scherpere tarieven voor uw overlijdensrisicoverzekering krijgt u via Credit Life.