online verzekeringen

Reis/annuleringsverzekering

 • Dekking voor het hele gezin
 • Annuleringsdekking tot € 3000
 • Inclusief S.O.S. hulpverlening
Bereken mijn premie

Zorgeloos genieten van een vakantie kan als u een doorlopende reisverzekering bij Witgeld heeft afgesloten. U bent dan verzekerd tegen eventuele risico’s die op uw reis kunnen voorkomen. Van diefstal, verlies van uw bagage of te annuleren tickets. Bij Witgeld verzekeringen bent u het gehele jaar verzekerd. Maar ook wereldwijd, je kunt dus ook zorgeloos buiten de grenzen van Europa reizen en uw gezin is kosteloos meeverzekerd. Bij een doorlopende reisverzekering van WitGeld.nl krijgt u een gratis annuleringsverzekering erbij. Kosteloos uw reis annuleren is dus ook mogelijk en WitGeld.nl betaalt u de gemaakte kosten, tot max 3000 euro, terug.

De WitGeld.nl Doorlopende Reisverzekering is geldig voor alle leden van het gezin. Of deze leden nou uitwonend zijn of studeren, tot 27 jaar zijn de kosteloos meeverzekerd. Het maakt in dit geval niet uit of u samen met uw gezin reist of dat u allemaal apart gaat reizen. De WitGeld.nl reisverzekering geldt voor een bepaalde tijd. De verzekering is geldig voor een duur van minimaal 2 dagen tot maximaal 90 dagen. Een WitGeld.nl Doorlopende Reisverzekering is echter alleen geldig voor particulier gebruik. Gaat u op zakenreis, of gaat u vrijwilligerswerk doen in het buitenland, dan is dit dus niet gedekt met de verzekering.

De WitGeld.nl Doorlopende reisverzekering is dus wereldwijd geldig. U bent dus wereldwijd verzekerd. Een reisverzekering afsluiten is eigenlijk heel simpel. Als u nu een reisverzekering afsluit bent u per direct verzekerd. Een aantal voorbeelden waarvoor u verzekerd bent, staan hieronder vermeld.

 • Bagage
 • Kostbaarheden, persoonlijke eigendommen
 • Geneeskundige kosten zoals ambulance of een ambulancevliegtuig
 • Opsporing of reddingsactie

Veelgestelde vragen

U sluit onze reisverzekering voor minimaal één jaar af. Daarna is uw verzekering opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

Dit verschilt per dekking.

Kiest u voor de normale dekking is het eigen risico 50,- euro. Kiest u voor een top dekking dan is het eigen risico 0,- euro.

De doorlopende reisverzekering is alleen geldig in Nederland als het om een geboekte vakantie gaat. Familiebezoek of dagtrips zijn niet meeverzekerd.

Nee, in de meeste gevallen dekt uw zorgverzekering kosten voor geneeskundige hulp in het buitenland niet, of slechts gedeeltelijk. De vergoeding die u krijgt voor in het buitenland gemaakte kosten voor noodzakelijke medische zorg, wordt door de zorgverzekeraar bepaald op basis van de kosten die gemaakt zouden worden voor dezelfde zorg in Nederland. Het is daarom mogelijk dat u moet bijbetalen of dat u helemaal geen vergoeding krijgt van uw zorgverzekeraar. De doorlopende reisverzekering is daarin een aanvulling op uw zorgverzekering.

Klantbeoordelingen

lamber

gemakkelijk via internet na te kijken...

Bouwman

Verzekering pas afgesloten...

loe coninx

lekker makkelijk en duidelijke site...

Nel Noordzij

Redelijk, niet mijn favoriet van afhandelen...

Dirk van der Bij

Ik heb via de website een autoverzekering afgesloten....

D. Veenhoven

Verlagen premie autoverzekering...

Rosenthal

Ik ben tevreden met de communicatie van witgeld en de afhandelingen van zaken....

Mike

Eenvoudig om een verzekering af te sluiten...

Guido

Afsluiten auto verzekering...

arie

Nog geen ervaring, heb namelijk nog geen schades gereden. (Wilde ik graag ook zo houden! )...

Gietel

Via independer bij jullie ingeschreven...

mark

geslaagd met het vinden van een "vooralsnog" betrouwbare verzekeraar binnen het budget...

H,Mellaart

Snel en accuraat!...

Nico Westerhoven

De beste reisverzekering,met de meeste dekking,en de laagste premie,en gratis annuleringsverzekering. vertel het aan iedereen,heb al heel wat klanten voor u gemaakt....

Erik Fleur

Ik heb mailcontact gehad bij het afsluiten van 2 autoverzekeringen. Vooral de oplossing voor het 2e auto verhaal is prima bevallen. Top!...

Richard

Snel en goedkoop AVP af te sluiten....

yashar ligtermoet

best goed . bedankt voor de service...

H.Glijn

Heb al diverse verzekeringen lopen bij Witgeld. Afkloppend, nog niet en ervaring opgedaan met schadeafwikkeling (ik hou dat zo graag :) ) Bij vragen krijg ik snel contact bellend of per chat, altijd klantvriendelijk, snel en compleet. Ondanks de online verzekering krijg ik altijd het gevoel dat men mij direct wil helpen en adviseren. Merk geen ver...

Henk

Beste premie en voorwaarden....

Veenstra

Gewoon GOED...

Linda Vermue

Goed...

W.P. van Dam

Goed, kort en bondig....

Jager

2 autoverzekeringen via Witgeld...

Niels Borneman

Online afgesloten, één keer telefonisch overgesloten toen ik een andere auto kocht. Dus eigenlijk heel weinig contact gehad. Het oversluiten ging uitstekend....

J Klaver

direct to the point geen grote verhalen gewoon lage premies...

Metz

Nog geen...

Van den berg

Goed Duidelijk Vriendelijk aan de telefoon...

Peter

Uitstekend...

Helma Kuijper

Doordat de schadevrije jaren nog niet op Roy data stonden, heb ik een maand teveel premie betaald. Een telefoontje en alles werd geregeld. Binnen no-time het teveelbetaalde geld terug op mijn rekening. Netjes hoor....

Innerchanges

Prettig en alles direct geregeld...

Hans.Blokker

geen ervaring...

Danny Smit

Goed, makkelijk via internet en mail...

j.m.wolbers

tot nu toe goed...

Meer info

Een reisverzekering zorgt ervoor dat u zonder problemen gerust op reis kunt. Een reisverzekering helpt u echter ook als u wel problemen heeft op vakantie. Denk hierbij aan verlies van bagage, diefstal of tickets die u moet annuleren. Autopech of ziekte van u of uw gezin kunnen eventueel ook gedekt worden, hier dient u wel een aanvullende dekking voor aan te zetten.

Reisverzekeringen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Een keuze voor een juiste reisverzekering heeft vooral te maken met de duur van de reis die u van plan bent te gaan maken. Wanneer u vaak een weekendje weg gaat of bijvoorbeeld vaak op wintersport gaat is een doorlopende reisverzekering aanbevolen. U sluit deze eenmaal af en u heeft er geen omkijken meer naar. U hoeft dus niet voor elke vakantie een nieuwe reisverzekering af te sluiten. Wel kunt u de dekking aanpassen naar het soort dekking die past bij uw reis.

Lees voor het afsluiten van een reisverzekering altijd wat er nou wel en niet verzekerd is. Wanneer u bijvoorbeeld per boot of auto gaat reizen is dit niet altijd geheel verzekerd. Hierdoor kunnen dus problemen ontstaan als u ineens pech heeft in het buitenland. Kijk daarom goed welke dekking u aan of uit wilt zetten, want voorkomen is beter dan genezen.

De doorlopende reisverzekering van WitGeld.nl:

 • Zonder eigen risico
 • Kies voor de basisdekking of de topdekking
 • Niet goed? Binnen 14 dagen annuleren, geld terug.
 • Minimaal 1-jaar contract
 • Pas uw eigen dekkingen aan via het Persoonlijk Dossier

Voorwaarden

Voorwaarden reis/annuleringsverzekering